Woonstijl Japandi

Woonstijl Japandi

Ontdek Japandi bij Prummel!

Bij Prummel ontdek je Japandi, een unieke woonstijl die steeds populairder wordt. Deze rustige en praktische stijl brengt een kalme en opgeruimde sfeer in huis, zonder dat het er koud of saai uitziet. Japandi combineert Japanse esthetiek met Scandinavisch design om een harmonieuze omgeving te. creëren. Bezoek onze winkel voor inspiratie en ontdek deze prachtige stijl.

 

Scandinavisch design en Japanse esthetiek

De Japandi stijl mengt rustige elementen van de Japanse esthetiek met het minimalistische en functionele design van Scandinavische meubels. De focus ligt op eenvoud en rust.

 

Kleuren en materialen

Allereerst spelen kleuren een cruciale rol bij de Japandi stijl. Zachte en neutrale kleurpaletten zoals wit, beige en grijstinten vormen de basis en creëren een serene en rustige sfeer. Daarnaast voegen donker hout en zwarte accenten diepte en contrast toe. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe, linnen en keramiek benadrukken de organische elementen van deze hybride woonstijl.

 

Meubelen

De meubelen binnen de Japandi-stijl zijn doorgaans strak. Eenvoudig, met rechte lijnen en subtiele details. Dit minimalistische design draagt bij aan een opgeruimde en geordende ruimte. Wat op zijn beurt resulteert in een gevoel van ontspanning en kalmte.

 

Verlichting 

Anderzijds speelt verlichting een essentiële rol in de Japandi-stijl. Het benadrukken van natuurlijk licht is een belangrijk aspect. Door het gebruik van lichte gordijnen die de ruimte open en licht maken. Daarnaast zorgt het plaatsen van lampen voor een warme en uitnodigende sfeer.

 

Bezoek onze winkel

Ervaar Japandi in jouw huis. Bezoek onze winkel voor inspiratie en kijk samen met onze stylisten naar de mogelijkheden van een Japandi interieur in jouw huis! Onze stylisten helpen je bij het creëren van de perfecte balans tussen Japans en Scandinavisch design. Of bekijk onze metamorfose pagina om alvast wat inspiratie op te doen! En vergeet niet onze Japandi metamorfoses te bewonderen op onze Instagram.

Ontdek Japandi bij Prummel!

          

Terug naar het overzicht