Schenking aan Elker Jeugdhulp & Onderwijs

Schenking aan Elker Jeugdhulp & Onderwijs

Wij als Prummel Meubelen vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan onze samenleving. Daarom hebben we een schenking aan Elker Jeugdhulp & Onderwijs gedaan. We hielpen hen bij het opknappen van één van de ruimtes.

Elker ondersteunt ouders, kinderen, jongeren en scholen in Noord-Nederland. Ze helpen bij moeilijke opgroei-, onderwijs- en opvoedvragen door de inzet van (hoog) specialistische hulp.

De organisatie heeft hard gewerkt aan het opknappen van één van de ruimtes waar de jongeren gebruik van maken. Team Prummel hielp bij de inrichting ervan.

In de eetruimte hebben we een mooie eettafel geleverd, met bijpassende stoelen en eetkamerbankjes. Om de eetruimte wat gezelliger te maken hebben we mooie decoratie toegevoegd.

In de woonkamer hebben we salontafels geplaatst en ook hier leuke decoratie toegevoegd voor de gezelligheid. De twee banken waren al geschonken, hierop hebben we mooie kussens geplaats voor de extra sfeer. De kleuren van de meubelen en accessoires passen bij de kleuren van de muren, wat het geheel vrolijk en huiselijk maakt.

We hopen dat de jongeren kunnen genieten van dit interieur!

 

Bekijk de gehele schenking aan Elker Jeugdhulp & Onderwijs  op onze Instagram

Eerdere schenkingen bekijken? In het verleden hebben we ook een metamorfose geschonken aan KTC Base Stadskanaal.

 

Terug naar het overzicht